Be-Jó hírek

A versenyszezon kezdéseként a Be-Jó Táncegyüttes március 26-án Kapuváron vett részt a Magyar Látványtánc Sportszövetség Területi Bajnokságán. Nem panaszkodhatnak a lányok, hiszen a 101 versenyszám közül 5 arany és 1 ezüst minősítéssel térhettek haza fáradtan ugyan, de nagy örömmel és büszkén.

A versenyszezon kezdéseként a Be-Jó Táncegyüttes 2011. március 26-án Kapuváron vett részt a Magyar Látványtánc Sportszövetség Területi Bajnokságán. Nem panaszkodhatnak a lányok, hiszen a 101 versenyszám közül 5 arany és 1 ezüst minősítéssel térhettek haza fáradtan ugyan, de nagy örömmel és büszkén.
A MLTSZ vezetőségéből többen is megdicsérték Tolnay Veronika énekét, a tündérszárny-táncosok látványosságát, illetve a Be-Jó Táncegyüttes sokszínűségét.
Arany minősítést kapott:
- „Hallelujah” Ének és tánc kategória felnőtt formáció
- „Fiesta” Majorette és twirling bottal kategória junior csoport
- „Le a kalappal!” Dance show – pop kategória felnőtt csoport
- „Karibi fesztivál” Majorette és twirling bottal kategória felnőtt csoport
- „Most múlik …” Ének kategória felnőtt szóló – Tolnay Veronika
Ezüst minősítést ért el:
- „Contrapasso” Történelmi társastánc kategória junior csoport

A Be-Jó Táncegyüttes 2 legidősebb korcsoportja április 10-én (vasárnap) Budapesten folytatja a versenyzést az MLTSZ Országos Bajnokságán, ahonnan - szándékaik szerint – ugyanilyen szép eredményekkel szeretnének hazatérni.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.