Bersek Bál

2010-ben már tizedik alkalommal szeretnék folytatni a Bersek Iskola vezetői azt a kellemes hagyományt, hogy évente egyszer hangulatos körülmények között fehér asztal mellett találkozzanak egymással a tanárok és a szülők. Az idei tanévben január 16-án rendezik meg a Bersek-bált a Dr. Nagy László EGYMI II. épületének dísztermében.

X. BERSEK-BÁL
Kedves Szülők és Szülőtársak!

2010-ben már tizedik alkalommal szeretnénk folytatni azt a kellemes hagyományt, hogy évente egyszer hangulatos körülmények között fehér asztal mellett találkozzanak egymással a tanárok és a szülők.

Az idei tanévben 2010. január 16-án (szombaton) rendezzük meg a Bersek-bált a Dr. Nagy László EGYMI II. épületének dísztermében.

A rendezvény célja továbbra is az emberi kapcsolatok ápolása, valamint a bevételből tanulóink táborozásának, versenyzéseinek támogatása.
A remek hangulatra garancia a Kócos Ördögök zenekar, az Arany Strucc Étterem szolgáltatásai, a Be-Jó Táncegyüttes csoportjainak előadása, valamint a felnőttek meglepetéstánca.

A JUBILEUMI BÁLUNKRA hívunk és szeretettel várunk minden kedves szülőt, családtagot és ismerőst!

Amennyiben nem tud, vagy nem kíván részt venni rendezvényünkön, megköszönnénk, ha támogatná az "Alapítvány a Bersek József Általános Iskoláért" gazdasági tevékenységét támogatói jegy vásárlásával.
Részvételi szándékát, vacsoraigényét és asztalfoglalási igényét, kérjük, hogy legkésőbb január 14-én (csütörtökön) 15 óráig jelezze az iskolatitkári irodában az 563-158-as telefonszámon vagy személyesen Horváth Márta főszervezőnél.

A rendezvény belépődíja elővételben 1.200,- Ft, a helyszínen 1.500,- Ft. A támogatói jegy 1.000,- Ft.

"A" menü: Csirke steak háromféle olvasztott sajtos rátéttel steak burgonyával + íjász + savanyúság
"B" menü: Marhasült erdei gombamártással steak burgonyával + íjász + savanyúság
Desszert: Norvég sajtkocka.
A vacsora 1.500,- Ft, a norvég sajtkocka 300,- Ft.

Kőszeg, 2010. január 5.

Kovácsné Szabó Éva, igazgató
Horváth Márta, főszervező
Fucinné Dorner Anikó, SZM elnök

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.