Bersek-bál

A Bersek iskola hagyományos farsangi bálja már tizenegyedik alkalommal került megrendezésre 2011. január 22-én a dr. Nagy László EGYMI dísztermében.

A zászlós és pezsgős fogadtatás után a tündérszárny-táncosok nyitották a bált elegáns táncukkal. A 180 fős vendégsereg ellátásáról az Aranystrucc Étterem és Cukrászda gondoskodott a finom vacsorával, desszertújításával és a büfészolgáltatással. A jelenlévők szórakoztatását a vasvári Kócos Ördögök Zenekar, a Be-Jó Táncegyüttes két legidősebb korcsoportjának show műsora, Tolnay Veronika éneke, és természetesen a szülők és tanárok közös meglepetéstánca biztosította, amely ez alkalommal a világhírű Broadway látványos táncvilágát varázsolta a bálozó közönség elé. A rengeteg tombolatárgy kisorsolása nagy örömet szerzett a nyerteseknek. A legkitartóbbak még hajnali 5-kor is lelkesen koptatták a táncparkettet.
Köszönet a támogatóknak, a bálozóknak, a szülőknek és a kollégáknak. A Bersek-bál idei bevételét is fontos célra, ezúttal tornatermünk felújítására gyűjtöttük és fordítjuk.

Horváth Márta főszervező

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.