Egyedül nem megy!!!

A kőszegi Béri Balog Ádám Általános Iskola immár 10. alkalommal rendezte meg január 28-án hagyományos farsangi SZM-bálját.

A kedves és látványos bálnyitó műsort az iskola diákjai adták. Előadásukban megelevenedett az ismert musical, a Mary Poppins világa, illetve egy karaktertánc – Tiroli favágók - keretén belül a jódlizós, életvidám, táncos léptű "szomszédok" mindennapja.

A tanárok által készített finomságok "Sütikóstolgató"-ja nemcsak szemet gyönyörködtető látványosság, hanem valódi élvezet volt a bálozók számára éppúgy, mint a borkirálynők kínálója, borkóstolója.

Az est fénypontjának a szülők és tanárok alkalmi táncegyüttese bizonyult, fergeteges műsoruk elkápráztatta a szép számú jelenlevőt.

Egyedül nem megy – szólt a híressé vált betétdal, majd az Egy szoknya, egy nadrág című filmzene, végül a Csavard fel a szőnyeget kezdetű sláger. A zenei egyveleghez ötletes és igazán látványos produkciót sikerült megvalósítania Földesiné Németh Csilla tanárnőnek. A zene, a tánc és a jelmezek együttese óriási elismerést váltott ki a báli közönségből.

A jó hangulathoz a Mulatósok(k) remek muzsikája és az óránkénti össztánc is hozzájárult.

A hajnalig tartó mulatság szép példája az összefogásnak, a szülők és tanárok közti együttműködésnek.
Úgy tűnik, örök értékű a slágerszöveg: EGYEDÜL NEM MEGY!
Bertáné Horváth Ágota ( BHÁ ) az iskola tanára

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.