Éremeső, különdíj, tv-felvétel

Az augusztusi tánctábor és az őszi fellépéseket követően novemberben a versenyidőszak is megkezdődött a Dance Jam tánccsoport életében. Két országos megmérettetésen is részt vettek a táncosok. Az új koreográfiák elnyerték a zsűri tetszését, amelyet a zalaegerszegi Albatrosz Fesztiválon három éremmel is díjaztak.

Éremeső, különdíj, tv-felvétel

Az augusztusi tánctábor és az őszi fellépéseket követően novemberben a versenyidőszak is megkezdődött a Dance Jam tánccsoport életében. Két országos megmérettetésen is részt vettek a táncosok. Az új koreográfiák elnyerték a zsűri tetszését, amelyet a zalaegerszegi Albatrosz Fesztiválon három éremmel is díjaztak. A neves táncpedagógusokból álló zsűri (Földi Béla és Lovas Pál) elismeréssel szólt a lányok képzettségéről, a produkciók sokszínűségéről.
A Magyar Látványtánc Szövetség hagyományos Őszi kupája Budapesten került megrendezésre, melyet egybekötöttek a Bajnokok Gálájával.
Az 5 versenyszám mindegyike a magasabb színvonalat jelentő „A” kategóriában nevezett és ért el kiváló eredményt, magas pontszámokkal. Két első, egy harmadik helyezés és két arany minősítés, valamint egy különdíj büszke tulajdonosaként térhettek haza az együttes tagjai.
Idén ötödik éve rendezték meg az év legjobb produkcióinak gálaműsorát, amelyet a Duna Tv is rögzített. Ezen a gálán szerepelt az Európa bajnok trió – Kiricsi Cintia, Harsányi Flóra, Takács Laura – a Flora’s Secret koreográfiával. A felvétel egy későbbi időpontban lesz látható a Duna Tv-én.
Reméljük fellépéseikkel továbbra is színesítik Kőszeg város és környékének kulturális rendezvényeit, báljait. Sikereikkel pedig tovább öregbítik városuk hírnevét!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.