Hazai sikerekkel zárult az I. Hagyományos Országos Tűzoltóverseny

A hétvégén megrendezett országos tűzoltóversenyen mind a három tűzoltó csapatunk érmes helyezéssel zárta szereplését. A női csapat jól inditotta a versenyt, és kategóriájában férfiakat meghazudtoló eredménnyel végzett az élen. Aranyos lányaink után egy szerelési hibát ejtve úgy állhatott a dobogó harmadik fokára férfi csapatunk és szerezte meg a bronzot, hogy a staféta eredményét senki nem tudta túlszárnyalni.

A végére maradt a rutinos versenyzőkből álló korpontos kategóriában induló férfi csapat, akik megfontolt de korukhoz képest fiatalos lendülettel az önkéntes kategóriában indult összes csapatnál jobb összetett eredménnyel állhatott a dobogó legfelső fokára.

A kétnapos megmérettetés ideje alatt sokan kilátogattak és szurkoltak csapatainknak, akik nem csak jó szereplésükkel, de a jó szervezéssel is kitűnőre vizsgáztak. Az ifjusági tűzoltóktól a senior tűzoltókig mindenki kivette részét a munkából.A verseny befejezését követően minden csapat, vendég kifejezte elismerését, és csak dicsérőleg szólt a szervezők munkájáról. Több csapat meghosszabitotta itt tartózkodását a vasárnapját is városunkban töltötte.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.