Hétforrás takarítási beszámoló

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület 2007. december 11-12-én önkéntesek részvételével Hétforrás takarítást szervezett.

Az egyesület LEADER+ nyertes projektben résztvevő túravezető-képzés hallgatói között merült fel először az ötlet, hogy a tél beállta előtt takarítsanak ki egy-két forrást. December 4-ére a Mohás forrás takarítását tervezték, de sajnos az esős időjárás miatt elmaradt a forrás takarítása. Tánczos Norbert és Bogáti András feltárta Sáros-forrás, Enikő-forrás, Mohás-forrás állapotát, az Óház-kilátó, az Alpannonia táblák és az Írottkő tanösvény táblái közül a legrosszabb állapotúakat leszállították javításra.
A december 11-i Hétforrás takarításon 9 fő vett részt:. Tánczos Norbert, Bogáti András, Imre Gábor, Somogyi György, Góg Tibor, Gulyás Ernő, Gellén Ágnes, Kócziánné Márti, és "Dodó bácsi", aki Tánczos Norbi sport és természetkedvelő barátja és 65 éves kora ellenére Sárvárról érkezett segíteni! Köszönjük munkájukat; e mellett az egyesület saját lehetőségeihez mérten is próbál segíteni: szervezi a takarításokat, szemeteszsákot és kesztyűt biztosít az aktivistáknak, híradást ad munkájukról.
Hálás köszönet munkájukért és várjuk a januárban folytatandó forrás takarítási munkákhoz további önkéntesek jelentkezését!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.