Horgász hírek

Kőszegi Sporthorgász Egyesület országos elismerése

A Magyar Országos Horgász Szövetség által alapított „Tiszta víz, rendezett vízpart” pályázat eredményhirdetésére és díjátadására került sor az országos szövetség budapesti székházában 2012. április 13-án. A bíráló bizottság a Kőszegi Sporthorgász Egyesület által kezelt kőszegi vízterültek környezetvédelme és rendje érdekében kifejtett 2011 évi tevékenységét a legjobbak közé sorolta, így az egyesület további három horgászegyesülettel és egy megyei szövetséggel elnyerte a „Tiszta víz, rendezett vízpart” címet, melyet Fűrész György MOHOSZ ügyvezető elnöke és Zellei Ágnes MOHOSZ csoportvezetője adott át.

Kőszegi Sporthorgász Egyesület országos elismerése

A Magyar Országos Horgász Szövetség által alapított „Tiszta víz, rendezett vízpart” pályázat eredményhirdetésére és díjátadására került sor az országos szövetség budapesti székházában 2012. április 13-án. Az országosan meghirdetett pályázat a Magyarországon működő (több mint ezer regisztrált) vízhasznosító horgászszervezet (szövetség, egyesület) részére került kiírásra. A bíráló bizottság a Kőszegi Sporthorgász Egyesület által kezelt kőszegi vízterültek környezetvédelme és rendje érdekében kifejtett 2011 évi tevékenységét a legjobbak közé sorolta, így az egyesület további három horgászegyesülettel és egy megyei szövetséggel elnyerte a „Tiszta víz, rendezett vízpart” címet, melyet Fűrész György MOHOSZ ügyvezető elnöke és Zellei Ágnes MOHOSZ csoportvezetője adott át. A nyertesek díszoklevelet és környezetvédelmi munkákra fordítható támogatást kaptak az országos szövetségtől. A nyertesek díjazásán túlmenően a környezetvédelmi tevékenységért elismerő oklevelek átadására is sor került az ünnepségen. A kőszegi horgászok sikeres tevékenysége eredményeként mostantól Vas megyei horgászegyesület is büszkélkedhet a 2006 évben alapított címmel.

Tavaszi nagytakarítás, haltelepítés

Az egyesület, a kora tavaszi téglagyári tavon végzett munkálatokat követően, a kőszegi csónakázó tavon 2012. április 21-én folytatja környezetvédelmi tevékenységét, melyre szeretettel vár minden támogatót, tiszta vízpartot kedvelőt. A szokásoknak megfelelően a kis testmozgást követően ebéddel egybekötött beszélgetés sem maradhat el.

Áprilisban folytatja a 2012 évi tervezett telepítési sorozatát az egyesület a kezelésében lévő vízterületeken, így már 40 mázsát meghaladó új telepítésű halak várják a horgászat szerelmeseit, a kulturált, halban gazdag vizekre.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.