III. Országos Harmonika Gála

Keszthely

A vetélkedésben a zenekarok legjobbikának a kőszegi Maitz trió bizonyult, akik az első helyezés mellett egy Keszthely címerével díszített kristályvázával térhettek haza, a város polgármestere, Ruzsics Ferenc jóvoltából.

III. Országos Harmonika Gála Keszthely

Harmadik alkalommal szervezte meg idén a Keszthelyi Országos Tabányi Harmonika Gálát a Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesülete. A versenyen 10 egyéni versenyző és 3 zenekar mérte össze tudását és egyben szórakoztatta a szép számú nézősereget.
A zenekarok legjobbikának a kőszegi Maitz trió bizonyult, akik az első helyezés mellett egy Keszthely címerével díszített kristályvázával térhettek haza, a város polgármestere, Ruzsics Ferenc jóvoltából. Második lett a Kimléről érkezett zenekar, harmadik pedig a gyulafirátóti "A zene az élet" harmonika együttes lett. A többieket sem engedték el ajándék nélkül a szervezők, a szereplésért egy-egy szép serleget kaptak az előadók.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.