Írottkő Natúrpark NCA támogatása

A Nemzeti Civil Alap Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot írt ki "Civil szervezetek marketing, kommunikációs és PR tevékenységének támogatására". Az Írottkő Natúrpark marketing kommunikációs kampányára az Írottkő Natúrparkért Egyesület pályázatot nyújtott be, mely tevékenységre támogatást nyert.

A Nemzeti Civil Alap Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot írt ki "Civil szervezetek marketing, kommunikációs és PR tevékenységének támogatására". Az Írottkő Natúrpark marketing kommunikációs kampányára az Írottkő Natúrparkért Egyesület pályázatot nyújtott be, mely tevékenységre támogatást nyert. Célja volt, hogy a natúrpark lakossága mind szélesebb körben és mind alaposabban megismerje ennek a 13 éve alapított, közhasznú civil szervezetnek munkáját. Az Írottkő Natúrpark nevével évek óta találkozhatunk környezeti nevelés programok, társadalmi akciók megrendezésénél, belföldi, vagy európai uniós pályázatoknál, kulturális–helyi termék rendezvények, túrák szervezésénél, önkéntes forrástakarítás, tisztasági akció vagy tanulmányutak lebonyolítása kapcsán. A Tourinform iroda 2001-es megnyitásával sok plusz feladatot vállalt fel az egyesület, hiszen a térségbe érkező turisták programra, szórakozásra vágynak az Írottkő Natúrparkban, a Geschriebenstein Naturpark vagy Burgenland más területein is. Naprakészen kell gyűjteni és több nyelven továbbítani a programokat, a múzeumok, látnivalók, szolgáltató helyek friss információit, hogy a turisták, kirándulók mindent látnivalóhoz eljussanak, jól érezzék magukat, és kellemes élményekkel térhessenek haza, majd vissza. Ebben a "natúrparki" csapatmunkában igen sok feladatot vállal fel e kis létszámú egyesületi iroda. Hogy mindezt minél szélesebb körben még ismertebbé tegye, a kampány részeként a helyi kábeltelevízióban egyesületi hirdetést vetítenek tevékenységükről a lukácsháza és környéki térségben, heti 2-2 alkalommal a Kiváló Európai Desztináció címet nyert egyesületről készült film 1-3 perces változatát láthatjuk a szombathelyi televízióban. E mellett április hónapban a natúrpark minden településének több mint 7000 családja kap ingyenes képeslapot postaládájába, mely a pályázati támogatás segítségével készült tevékenységükről, munkájukról, programjaikról, a natúrparkról. Reméljük ez által is ismertebbé válik a helyi lakosság részére a kőszegi székhellyel működő Írottkő Natúrparkért Egyesület.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.