Ismét Giccs party

Jelmezes Fúvós Farsangi Bál a Jurisics várban

2006. február 11-ére ismételten időutazásra invitálja az érdeklődőket Kőszeg Város Fúvószenekara. A tavalyi évi fergeteges múltidéző farsangi bálon felbuzdulva és a hagyományokat tovább folytatva ismét megrendezésre kerül a JELMEZES FÚVÓS FARSANGI BÁL ÉS GICCS PARTY a Jurisics várban. A 2006-os esztendőben a '50-'60-as évek hangulatát, zenéjét, divatját próbálják meg felidézni. Ennek megfelelően minden érdeklődőt kérnek, jelmezével járuljon hozzá a múltidéző divatbemutatóhoz. A bál jellegének megfelelően JELMEZ VISELÉSE KÖTELEZŐ. Természetesen a rendező Kőszeg Város Fúvószenekara nem ragaszkodik a régi korok divatjához, hiszen az idei évben két kategóriában hirdetünk jelmezversenyt: "hagyományos" farsangi jelmez egyéni és csoportos, valamint "giccs party" egyéni és csoportos kategóriában A zenéről és a jó hangulatról a soproni Party Zenekar gondoskodik.
Információ és asztalfoglalás: a zenekar tagjainál, Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, 9730 Kőszeg, Rajnis u. 9., 0694/360-113, bakos@koszeg.hu, www.koszeg.hu
Köszönjük, hogy támogatja a Kőszeg Fúvószenekaráért Alapítványt.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.