Játssz velünk

tréfás pedagógus vetélkedő

2006. november 17-én (pénteken) a Bersek József Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Pedagógiai Szakszolgálat immár negyedik alkalommal szervezte meg a "Tréfás pedagógus vetélkedő" elnevezésű rendezvényét gyönyörűen felújított tornatermében.

Klikkeljen a képre!
Klikkeljen a képre!
Kicsit eltérően az eddigi versenyektől, most már a kistérség általános iskolái is kaptak meghívást, valamint a szokásos sorverseny helyett idén állomáshelyeken kellett különböző feladatokkal pontokat gyűjteni (pl. célbadobás, egyensúlyozás, ugrálókötelezés, pingpong-zsonglőrködés stb).
Kőszeg valamennyi iskolája képviseltette magát a hangulatos rendezvényen Gyuri-sicc!, Miki-Teki, Gyógy/ász/ok, Golab, Vellux és Be-Jó fantázianevű csapatokkal. Kemény küzdelem után a "Játssz velünk!" vándorserleg egy éves megőrzésre idén a Golab csapaté, vagyis a Béri Balog Ádám Ált. Iskoláé lett. A verseny után terített asztal melletti beszélgetésen folytathatták a kissé fáradt versenyzők az élmények megbeszélését.
A célunk változatlanul az volt, hogy a környékbeli pedagógusok ne csak munka kapcsán találkozzanak, hanem egy könnyed hangulatú rendezvényen is kikapcsolódhassanak egymás társaságában.
Ezt úgy érezzük, hogy maradéktalanul sikerült is megvalósítanunk.
Jövőre ismét várjuk a kedves kollégákat és a lelkes szurkolókat versenyünkre.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.