Kőszegi kitüntetett Szombathelyen

A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett szombathelyi városi ünnepségen a Bartók Teremben Zotterné Boda Erzsébet a Kultúra Támogatásáért-díjat vehette át.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepségen a Bartók Teremben Zotterné Boda Erzsébet a Kultúra Támogatásáért-díjat vehette át.
A Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ (MMIK) gazdasági-műszaki igazgatóhelyettes posztját tölti be 1998 óta. Felsőfokú tanulmányai, költségvetési, adótanácsadói szakvizsgája, pénzügyi és vállalkozási szakértői végzettsége, közművelődési és közösségfejlesztő képzettsége, európai uniós pályázatírói és referensi képzései mind a közművelődési szakterület fejlesztését, az új, innovatív megoldások szorgalmazását és bevezetését segítik. A MMIK-ban működő civil szervezeteknek, amatőr csoportoknak, művelődési közösségeknek folyamatos pályázati segítséget és mindennapos szakmai együttműködést biztosít.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.