KŐSZEGI SIKER A VAS MEGYEI HORGÁSZ CSAPATBAJNOKSÁGON

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége rendezésében a Megyei Horgász Csapatbajnokságon ez évben is a Kőszegi Sporthorgász Egyesület fergeteges sikerével zárult. A megye csapatainak megmérettetésére május 27-én a Gersekaráti Sárvíz-tavon került sor.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége rendezésében a Megyei Horgász Csapatbajnokságon ez évben is a Kőszegi Sporthorgász Egyesület fergeteges sikerével zárult. A megye csapatainak megmérettetése 2012. május 27-én a Gersekaráti Sárvíz-tavon került lebonyolításra.

A pálya adottságai, illetve a lebonyolítás (verseny szabályok, sorsolás módja) ellenére a Kőszegi Sporthorgász Egyesület csapatai (Fish Farm, Savaria tagsággal is rendelkező sikeres versenyhorgászok) a kétszer négy órás időtartamban az összesen 305093 gramm fogott halak közel negyven százalékát fogták ki az induló negyvenfős mezőnyből.

Vas megye 2012 év bajnok csapata a Kőszegi Sporthorgász Egyesület I. csapata (Komáromi Levente, Németh Krisztián, Geröly Tibor, Horváth Balázs, Incze Tamás), míg a harmadik helyezett a Kőszegi Sporthorgász Egyesület II. csapata (Bognár Gyula, Vincze Péter, Szalai Román, Simon Ádám) lett.

A Kőszegi Sporthorgász Egyesület hosszú évek után másodszor indult a megyei megmérettetésen és elsöprő sikerrel megvédte a tavaly elért bajnoki címet. Az egyesület sikerének megszerzésénél elengedhetetlen megemlíteni, hogy a horgászat céljainak érvényesülése (halban gazdag vizek), szabadidő kulturált eltöltése érdekében együttműködő egyesületek sikeresek legyenek a versenysportban is, így a siker a Fish Farm Sporthorgász Egyesület, Vas Megyei Savaria Sporthorgász Egyesület eredménye is.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.