Kőszegiek Sherborne-ban

A nemzetközi DOUZELAGE Egyesület az angliai Sherborne-ban tartotta éves közgyűlését, és konferenciáját. Az európai kisvárosokat tömörítő szervezet, melynek minden országból egy reprezentatív város lehet tagja, október 13. és 15. között értékelte az elmúlt év eseményeit, választott tisztségviselőket, és határozta meg a jövő év feladatait. Kőszeget a Testvérvárosi Egyesület képviselte, és egyben fedezte a szükséges költségeket is.

A központi konferencián Keresztes Nóri és Básthy Béla vett részt, az ifjúsági programokon pedig Kappel Nóra és Mércz Kitti munkálkodott. A General Meetingen – melynek az 1500 tanulót nevelő Gryphon School adott otthont - meleg szavakkal méltatták a májusi kőszegi konferenciát és városunk szépségét. Ezek után a jövő évi közgyűlést is örömmel várja a tagság, hisz az is Kőszegen lesz. Az útról és e fontos nemzetközi kapcsolatról a közeljövőben mind önkormányzati, mind egyesületi szinten lesz beszámoló.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.