Német tanfolyam

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület a Kőszeg és Vidéke Többcélú Kistérségi Társulással együttműködve a regionet aktív projektnek köszönhetően INGYENES ALAPSZINTŰ VENDÉGLÁTÓI NÉMET NYELVTANFOLYAMOT indít Kőszegen február 5-től. Részletek a csatolmányban!

INGYENES ALAPSZINTŰ VENDÉGLÁTÓI NÉMET NYELVTANFOLYAM KŐSZEGEN
AZ ÍROTTKŐ NATÚRPARK TERÜLETÉN ÉLŐ TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÓK RÉSZÉRE



A képzés célja:
A képzés az Írottkő Natúrpark, illetve a kőszegi kistérség területén a vendéglátásban, szállásszolgáltatásban már résztvevő, illetve jövőbeni szolgáltatók részére a vállalkozásukban hasznosítható alapszintű német nyelvismeret megszerzésére irányul.
A képzés időtartama:
Február 5-től május 3-ig, kedden és csütörtökön 17.30-tól 19.15-ig
A képzés helyszíne:
Kőszegi Borok Háza (Kőszeg, Várkör 54.)
A képzés végén a résztvevők képesek lesznek a német nyelvű vendégek fogadására, alapszintű társalgásra a vendégekkel, a térséggel kapcsolatos turisztikai információk átadására német nyelven


A jelentkezéseket 2013. február 4-ig várjuk a következő e-mail címre: ine@-t-online.hu, vagy a Natúrpark-Tourinform irodában (Kőszeg, Rajnis u. 7. - Jurisics vár alatti saroképület).
Az első 15 jelentkezést áll módunkban elfogadni!
További információ:
Írottkő Natúrparkért Egyesület
Kőszeg, Rajnis u. 7.
Tel: 94/563-120, e-mail: ine@t-online,hu
www.naturpark.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.