Nyílt napi meghívó

Elkészült az Európa-ház felújításának első szakasza!

Kuntner Ferenc, Kőszeg Város polgármestere és prof. Dr. Miszlivetz Ferenc, az ISES Alapítvány elnöke tisztelettel meghív minden érdeklődőt 2005. augusztus 26-ára, péntekre az Európa-házban tartandó NYÍLT NAPRA. A meghívó teljes szövege a cikk további részében olvasható. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

NYÍLT NAPI MEGHÍVÓ

Tisztelt kőszegiek, kedves barátaink!

Az Európa-ház néven ismert Chernel u. 14. sz. alatti épület átalakítási és felújítási munkálatainak el-ső szakasza befejeződött. A padlástérrel kibővített és modernizált épületben a 2005/2006-os akadémiai évben a magyar nyelvű másoddiplomás egyetemi képzés mellett angol nyelvű posztgraduális képzés indul nemzetközi oktatógárdával, hazai és külföldi diákok számára. Az új program sikeres megvalósításához az Európai Unió INTERREG pályázata nyújt segítséget az ISES alapítványnak. Kőszeg városa partnerként vesz részt a projektben.

2005. augusztus 26-án pénteken Nyílt Napot tartunk, amelynek során minden érdeklődő számára lehetőség nyílik az épület megtekintésére, valamint az Intézet programjaival és eddigi működésével való megismerkedésre. Az érdeklődőket délelőtt 10 órától délután 18 óráig várjuk. Aznap 13 órakor kerül sor Kőszeg város és az ISES alapítvány közötti szerződés aláírására, amelyet sajtótájékoztató követ. Délután 17 órakor kerekasztal beszélgetést folytatunk neves közéleti személyiségek részvételével.

Őszinte örömünkre szolgálna, ha jelenlétével megtisztelne bennünket és személyesen is tájékoztat-hatnánk Önt munkánkról és terveinkről.

Kőszeg, 2005. augusztus 8.

Baráti üdvözlettel:

Kuntner Ferenc
Dr. Miszlivetz Ferenc

A Nyílt Nap programja:

10.00 h – 18.00 h Az épület funkciójának bemutatása, személyes beszélgetések
13.00 h Kőszeg Város Önkormányzata, az ISES Alapítvány és az Európa Ház Egyesület szerződésének ünnepélyes aláírása.
13.30 h Sajtótájékoztató: Kuntner Ferenc, Prof. Dr. Miszlivetz Ferenc
16.00 h Kamarazene: a Kőszegi Vonósok hangversenye Ágotha Zoltán vezetésével.
17.00 h Kerekasztalbeszélgetés:
"A Sigray Palota és Kőszeg Város múltja és jövője".
Prof. Dr. István Lajos, Prof. Dr. Miszlivetz Ferenc, id. Dr. Bariska István, ifj. Dr. Bariska István, Hauer Tamás alpolgármester, Prof. Dr. Pusztay János.

18.00 h Kőszeg borai: borkóstoló
Jagodics Tamás, Tóth Sándor, Láng József pincészetének boraiból.

"Egész nap nyitva állnak Ön előtt a SIGRAY PALOTA kapui"

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.