Önkéntes piknik

2008. július 2.

2008. július 2-án az Írottkő Natúrparkért Egyesület "szokásos" önkéntes csapata "takarításos, rendrakásos" pikniket szervezett az egyesületi tagok részvételével a Hétforrásnál.

Szervezője az egyesület kibővített elnökségének új tagja, Tánczos Norbert volt. Az agilis, aktív és tettrekész egyesületi tag magával hozta ismerőseit, szomszédait, akik szívesen vettek részt az önkéntes munkában. Emellett több egyesületi tag és családtagjaik, szombathelyi túravezetőnk és barátai, kőszegi önkéntesek dolgoztak a forrásnál, akik szeretik a természetet és a kirándulást, és jut szabadidejük az ilyen jellegű munkákra. A szombathelyi Erdészet munkatársai is segítették a forrás rendbetételét. Kőszeg város polgármestere, Huber László is alaposan kivette részét a betonozási munkákból, amelynek alapanyagát egy kőszegi építési vállalkozó ingyenesen bocsátotta rendelkezésre.
Az önkéntesek a Hétforrásnál a kifolyószegélyt és környékének járószintjét betonozták le, javították ki, emellett szemetet szedtek és takarítottak. A finom palóc gulyást, amelyet a csapat tagjai főztek – mindenki örömmel fogyasztotta el a munka után.
Kérjük, figyeljék híradásainkat, felhívásainkat az önkéntesek munkájáról és továbbra is szeretettel várunk mindenkit, akinek ideje és kedve van az Írottkő Natúrparkért Egyesület akcióihoz!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.