A KÖLTÉSZET (N) APJA - Kamarás Iván estje

Vers tényleg mindenkinek, egy kicsit másként, a kör közepén állva…
2024. Július 5. (esőnap: Július 6.), 20:30 Jurisics vár 5.000.-
A KÖLTÉSZET (N) APJA - Kamarás Iván estje
A KÖLTÉSZET (N) APJA - Kamarás Iván estje  plakát
Geszti Péter ADOM A NAPOM című műsorában a „Vers mindenkinek” című extra produkció hatalmas sikert aratott: Kamarás Iván ismert, ikonikus dalszövegeket „mondott el” prózai, versmondós formában, ezzel új, igazán szórakoztató karaktert adva nekik. Vers tényleg mindenkinek, egy kicsit másként, a kör közepén állva…
Így jött létre A KÖLTÉSZET (N)APJA, ahol Kamarás Iván számos ismert dalszöveget bújtat egy kicsit, vagy nagyon új köntösbe. R-GO, Edda, Tankcsapda, Valmar, Magna Cum Laude, Wellhello, Azariah és számos további ikonikus előadó dala, egy kicsit másként…Kamarás a kör közepén áll és a nézők sírnak. Néha a nevetéstől, néha a léleksimogatástól. Hiszen, extra ráadásként színészlegendák is életre kelnek, Kamarás hangutánzó képességével is elvarázsolja a nézőket: Darvas Iván, Bessenyei Ferenc, Latinovits Zoltán is „bekukkant” aznap este, így is őrizve és ápolva a régi nagyok emlékét.
Extra ráadásként néhány dal is felcsendül Kamarás Iván előadásában - hiszen a zene az kell - gitárral kísérve saját magát. A költészet (n)apja, a kultúra ünnepe, szórakoztató, de minőségi formában.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.