Kőszegi Advent- napról napra átmelegít

A középkori város alpesi adventje napról napra átmelegít...
2021. November 28. - 2021. December 19. Kőszeg Ingyenes!
Kőszegi Advent- napról napra átmelegít
Kőszegi Advent- napról napra átmelegít  plakát
A középkori város alpesi adventje napról napra átmelegít...
Idén is friss adventi koszorúval és karácsonyi díszkivilágítással hívogat a középkori város Adventje Kőszegen.
December 4-én szombaton délután, továbbá mind a négy Advent-vasárnap délutánján a gyertyagyújtások előtt és után kézműves vásárosok, forralt bor, karácsonyi fúvós muzsika, kórusok, iskolai produkciók és halkan pattogó tűz várja a vendégeket a Középkori Város Adventjén, a Jurisics téren.

- November 20-tól minden nap várja a látogatókat az „Advent a Natúrparkban, ahogy mi szeretjük…” 29. kiállítás és vásár a Virágudvarban, ahol az adventi és karácsonyi kreációk mellett, a natúrparki kézművesek gyönyörű ajándékai közül is, napról napra válogathatunk. További információk ITT.

- Cirákulum klubkoncert - Bé oldal: Rég volt már, hogy Cirákulum Klubkoncerten találkozhattunk, ezért november 27-én (szombaton) 18.00 órára várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel a Vár lovagtermébe. További információk ITT.

- Adventi "bütykölde" felnőtteknek, családoknak: A Jurisics-vár Művelődési Központ és a Szabóhegyért Közösen Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket NOVEMBER 28-ÁN (vasárnap) 14.00-17.00 óráig a Jurisics várban (KÖSZHÁZ). További információk ITT.

- Mikulásváró foglalkozás a kőszegi Várkiállításban!Szeretettel várjuk Mikulásváró foglalkozásra az óvodásokat, kisiskolásokat 2021. december 2-án 10:00-tól 15:30-ig a kőszegi Várkiállításba. További információk ITT.

- Advent váró koncert a Jézus Szíve Plébániatemplomban: koncertet ad László Attila a Csillag születik harmadik szériájának győztese, erdélyi magyar énekes. Adventi hétvégéken az alábbi koncertek lesznek még a templomban: november 28. Mennynek királynéja; december 5. Angelica Leánykar; december 11. Pitti Latalin; december 19. Concordia-Barátság Énekegyesület és az oladi Szentháromság Kórus. További információk ITT.

A Kőszegre látogatók igazi alpesi adventi életbe cseppenek, hiszen Kőszeg az ausztriai Várvidék kapuja is!

A www.koszeg.hu és www.naturpark.hu minderről többet is elárul!
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.