"Pedagógustalálkozó" a tekepályán

Harmadik alkalommal adott "otthont" a "Bersekes" nevelőtestület az immár hagyományossá vált pedagógus sportvetélkedőnek.

Ezúttal a KSE Tekepálya várta az intézmények dolgozóit. A kollégák éltek a felkínált lehetőséggel. Összejöttek, mert mindnyájan szükségét érzik az eszmecserének, a lazításnak, a közérzet regenerálódásának, a kötetlen beszélgetésnek. Természetesen figyelmen kívül nem hagyva találkozó célját, a vándorserleg megszerzését. Pattogtak a golyók, dőltek a bábuk! És folyamatos műsoron volt a "zrikálás", a csapatok közti fölszabadult, kedélyes élcelődés. Természetesen az együttlét öröme dominált.
Jó volt egy pillanatra távolinak érezni a katedrát és a mindennapok súlyosan "szép" gondjait. És jó volt érezni ebben a szűk két órában az együvé tartozás erejét. Azért a vidám, felhőtlen órák árnyékában időnként a gurításokra is figyeltek a csapatok lelkes tagjai.
Mint minden vetélkedőn, itt is kellett eredményt hirdetni.
Másodszor vehették át a vándorserleget a Balog Iskola nevelői. Megérdemelten!
Második helyen a Dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézmény végzett, aztán a Gimnázium, Árpád - házi Iskola és a Bersek következett.
Az öt intézményből érkezett társaság egy nagyon kellemesen és hasznosan eltöltött két óra után úgy döntött, hogy a jövőben az ehhez hasonló találkozókat egyszerűen meg kell ismételni!


  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.