MINDEN NAPRA FRISS KALAND

HÉTFŐ:
Belépőjegy vásárlásával ingyenes audio guide-hoz juthat a Jurisics Várban minden hétfőn 12.00-17.00 óráig! "http://www.jurisicsvar.hu/

KEDD:
20 % kedvezmény a Kőszegi Kisvonat reggeli erdei kalandozásának jegyárából!
Látogassa meg Ön is a kőszegi Szabó hegyet, Borha-forrást, a velemi Szent Vid Kápolnát és a Cáki pincesort a Kőszegi Kisvonattal!
Előzetes jelentkezés telefonon szükséges!
Tel.: 06-70-315 4741
Indulás: 9.00 óra, 9730 Kőszeg, Kékfény Étterem és Pizzéria mellől
Időtartam: 5 óra
Részvételi díj kedvezményesen, kedd reggel: Felnőtteknek 3.000 Ft/fő Gyermekeknek 2.800 Ft/fő mely tartalmazza a belépőjegy árát a Cáki pincesorra!

SZERDA:
Az Óriáspaszuly kalandjai a Paradicsomban" avagy ingyenes vezetett séta a Virágudvarban!
Kőszeg, Táblaház utca 11.
Kőszeg történelmi városfala tövében árnyas, hűvös, ágas-bogas ökokert bújik meg. Gazdája, Bakos György kertész minden nyári szerda délelőtt 9.00 órakor egy jókedvű sétára, jó beszélgetésre vár kicsiket és nagyokat. Itt ismerkedhetünk meg az Óriáspaszuly kalandjaival, és akár a komposztálás rejtelmeivel is, de sok más izgalmas történetet is hallhatunk az ezeréves Kőszeg veretes históriájából és az Írottkő Natúrpark határtalan szépségeiről.
A program ingyenes, bejelentkezés nélkül is látogatható. A szervező megköszöni az előzetes bejelentkezéseket: 06304698007 .

CSÜTÖRTÖK:
Csütörtökönként 10 órakor ingyenes vezetésre hívjuk Önöket a Jurisics téri Arany Egyszarvú Patika kiállítására. A vezetés belépőjegy vásárlása mellett látogatható. www.kvmkl.hu

PÉNTEK:
Élvezze a forró nyári péntekeket vízparton, a Csónakázó tavon 10% kedvezménnyel veheti igénybe a csónakázás és vízibiciklizés lehetőségeket!

További információ: www.naturpark.hu, www.koszeg.hu, illetve a Tourinform Irodában





  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.