Síugrás oktatás ingyen

A Magyar síugrás kőszegi bázisának népszerűsítése az Irottkő Natúrparkban

Hétfőn és szerdán esténként a Kőszegi SE Síugró szakosztálya tart ingyenes edzési lehetőséget egy pályázatnak köszönhetően.

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a Kőszegi Sportklub - Síugró szakosztálya, pályázatot nyújtott be a Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézethez (NCSSZI), melynek keretén belül szeretné népszerűsíteni a Magyar síugrás, kőszegi bázisát.

A pályázat címe: A Magyar síugrás kőszegi bázisának népszerűsítése az Írottkő Natúrparkban.

Támogató: Emberi erőforrások Minisztériuma, a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram
Pályázatkezelő: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

Örömmel értesítem, hogy pályázatunk nyert és ennek keretén belül lehetőséget biztosítunk az Irottkő Naturpark településein élő és tanuló gyerekeknek, hogy részt vegyenek edzéseinken, ahol betekintést kaphatnak a síugrás rejtelmeibe.

Az oktatás már megkezdődött, folyamatosan lehet csatlakozni, majd 2013.03.28-án "Házi Síugró Bajnokságon" zárjuk a programot. Mellékletben csatoltam egy plakátot, melyen a részletek elolvashatóak, ezt az iskolákban és a településen is ki fogjuk rakni.
Edzések, oktatások napjai: minden héten hétfő és szerda 17.00-19.00 óráig.
Jelentkezés: Molnár László
mobil: +36309571506
e-mail: skijumplaszlo@t-online.hu

Pályázati anyagunkból:
"11/24 oldal, 8. pont, 5. bekezdés:

- Társadalmi felelősségvállalási program: Kérjük, mutassa be tervezett 2 éves programját, amelyben a település hátrányos helyzetű fiataljai számára sportolási lehetőséget biztosít.


A fenn említett záró rendezvényt követően, szakosztályunk partneri megállapodás keretén belül vállalja, hogy a 2 említett kőszegi intézmény hátrányos helyzetű diákjainak a síelés, síugrás oktatást, akár alap, akár esetleg haladó szinten is továbbra is fenntartja 2 évig. Itt a résztvevők a pályázatban beszerzett eszközöket ingyenesen használhatják, tagdíjat nem kell fizetniük.

Amennyiben a versenyszerű sportolást választják, ebben az esetben a szakosztály által meghatározott havi tagdíjat szükséges nekik is megfizetniük, ezért heti 3x-i edzést, szövetségek felé megfizetendő tagsági díjat, versenyzői licencet, utazást, szállást, étkezést, nevezési díjakat kapnak."

Kérem szíveskedjenek az információt a lehetőségeik szerint leközölni, hirdetni!
(mellékletben csatoltam a pályázattal kapcsolatos plakátot, melyből a részletek is kiolvashatóak)

Amennyiben további kérdéseik lennének, állok a rendelkezésükre!

Üdvözlettel:
Molnár László
Technikai Vezető

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.