Sport XXI. Aquatlon Országos Döntő – Százhalombatta

2012. május 6.

Százhalombattán a Kőszegi Triatlon Klub a tavalyi indulók számát megduplázva (18 induló) már a nagyobb klubokkal létszámban felvette a versenyt, pedig több hiányzó is volt betegség miatt. Eredményekben is az előzetes várakozásokat felülmúlva teljesítettek.

Sport XXI. Aquatlon Országos Döntő – Százhalombatta
(2012. május 6.)


Százhalombattán a Kőszegi Triatlon Klub a tavalyi indulók számát megduplázva (18 induló) már a nagyobb klubokkal létszámban felvette a versenyt, pedig több hiányzónk is volt betegség miatt. Eredményekben is az előzetes várakozásokat felülmúlva teljesítettünk.

Nyul Marcell révén megszereztük az első országos bajnoki érmünket az utánpótlás korosztályban. Marci a hetedik időt úszta, ami új egyéni legjobbja 100m-en, majd az 1000m-es futásban nem talált legyőzőre, így összetettben a harmadik helyen végzett!
Újonc „A” korosztályban mindkét nemben a csapatversenyben is szépen szerepeltünk Gurisatti Jázmin és Tóth Benett vezérletével a 10. és a 7. helyet szereztük meg az indulók száma meghaladta a nyolcvan, illetve a száz főt!
Minden versenyzőnk egyéni legjobbjait érte el, pedig többen is hosszabb betegség után kezdtek újra edzésbe állni az elmúlt hetekben.

Köszönöm, hogy ilyen népes segítségünk volt! Nélkülük nem sikerülhetett volna így a verseny, hiszen a különböző rajthelyek és versenyszámok között rohangálva nem volt egyszerű mindent elérni, pláne még a gyerekek bemelegítésére is figyelni. Ez legyen a legnagyobb problémánk – a sok gyerek melegítésének és rajtoltatásának megoldása.

Folytatás a hétvégén Römersee gyerek duatlon.

Utánpótlás Duatlon OB Kaszó – meleg rekorddal futás és kerékpározás
(2012. április 28.)

Az idei első országos versenyünkön gyönyörű időben vehettünk részt, ahol nem volt egyértelmű, hogy a versenyző gyerekek, vagy a hőségben szurkoló felnőttek fáradtak el jobban a nap végére. Azt hiszem ezt a versenyt a kisebb korcsoportos gyerekek nyerték, aki a délelőtt folyamán a nagyoknak szurkoltak, a frissítésnél segítettek, ha ez nem volt elég ugráltak, tornáztak, majd a kora délutáni melegben versenyeztek egyet.

A verseny a kaszói erdő közepén gyönyörű környezetben zajlott. A legjobb eredményeket a kisebb korosztályokban vártuk, hiszen a harmadik éve folyó munkát a kicsik kezdték el viszonylag időben az ország többi versenyzőjével szemben.
A legkisebbeknél Nyul Marcell az első futás végén elsőként szállhatott kerékpárra, bár a váltásnál elcsúszott a kerékpárját tolva a depóban. A kerékpárjával ez után is meggyűlt a gondja, mivel a lánc a fogaskeréksor és a váz közé beszorult. Marci becsületére legyen mondva a kerékpárral együtt futva akarta megtenni a kerékpáros távot ezek után. …nem volt könnyű utolérni, majd a láncot kirántani. A nagy hátrányból a középmezőnybe tudott felfutni a verseny végére.
A többiek is szép versenyzéssel, nagyon jó hozzáállással érték el szép helyezéseiket.
A versenyről rengeteg élménnyel gazdagodva térhettünk haza.

Eredmények:

Újonc „1”
Fiúk:
13. Hóbor Zalán
14. Nyul Marcell

Újonc „2”
Fiúk:
25. Illés Péter
34. Nyul Patrik
36. Mudra Bence

Lányok:
18. Spanraft Liza
27. Hóbor Eszter

Gyermek
Lányok:
38. Pillisz Réka
43. Gódor Vivien
49. Varga Kitti

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.