Szárnypróbálgatások

A 2011/2012. tanév végének közeledtével a gimnázium első emeleti folyosóján a fenti címmel kiállítás nyílt a rajzszakkörösök és a fotókörösök munkáiból.

A 2011/2012. tanév végének közeledtével a gimnázium első emeleti folyosóján „Szárnypróbálgatások” címmel kiállítás nyílt a rajzszakkörösök és a fotókörösök munkáiból. Szeretettel várják az érdeklődő szülőket és kőszegieket a délutáni órákban. A tehetséges képzőművész-palánták, akiknek a munkáit kiállították: Aradszky Villő, Patyi Vivien 12.D; Horváth Evelin 11.A; Dalos Flóra 11.D; Auer Alexandra, Kővári Edit, Marosvölgyi Dalma 9.D osztályos tanulók. A fotósok, akik szép felvételekkel örvendeztették meg a gimnázium közösségét: Horváth Evelin 11.A; Dalos Flóra 11.D; Kovács Eszter, Szabó Bence, Vadász Péter 10.D; Busa Máté 9.A. A fotókör további képei a www.jmgfotokor.blogspot.com címen is elérhetők. A tehetséggondozás Trifusz Péter tanár urat dicséri.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.