Szilveszteri ajánló

Töltse a szilveszter estét a Hotel *** Írottkőben! A hagyományosan jó hangulatról a Spektrum zenekar, míg az egész estét betöltő svédasztalos vacsoráról a szálloda étterme gondoskodik. Az estét a Dance Jam showtánc műsora, ismert operett és musical betétdalok illetve versenytáncosok produkciója is színesíti. Éjfélkor pezsgős koccintás, tombola, hajnalig tartó mulatozás! (X)

Töltse a szilveszter estét a Hotel *** Írottkőben! A hagyományosan jó hangulatról a Spektrum zenekar, míg az egész estét betöltő svédasztalos vacsoráról éttermünk gondoskodik. Az estét a Dance Jam showtánc műsora, ismert operett és musical betétdalok illetve versenytáncosok produkciója is színesíti. Éjfélkor pezsgős koccintás, tombola, hajnalig tartó mulatozás! Szeretettel várjuk!



Ára: 14.000.- Ft / fő

8 fő felett 12.000.- Ft / fő

12 fő felett 10.000.- Ft / fő



Jelentkezni a Hotel *** Írottkő recepcióján személyesen (9730 Kőszeg, Fő tér 4.), telefonon a 06 94 360 373 illetve e-mailen az info@hotelirottko.hu címen lehet.


www.hotelirottko.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.