Tájékoztató a belváros rekonstrukciójáról

Lezárásra kerül a Városház utca

Előreláthatóan 2011. április 11-én (hétfőn) elkezdődik a Városház utca burkolatának felbontása. Az utca Fő tér felőli szakaszán a régi tégla boltozatú híd megóvása érdekében az érintett szakaszon kiegyenlítő betonréteg és vízszigetelés is készül.

Tájékoztató a belváros rekonstrukciójáról

Lezárásra kerül a Városház utca

Előreláthatóan 2011. április 11-én (hétfőn) elkezdődik a Városház utca burkolatának felbontása.
Az utca Fő tér felőli szakaszán a régi tégla boltozatú híd megóvása érdekében az érintett szakaszon kiegyenlítő betonréteg és vízszigetelés is készül. A bontással együtt, szinte egy időben a betonréteget is el kell készíteni, ezért április 11-13 között (időjárástól függően) az utcát teljes szélességben le kell zárni. A hét hátralévő részében is korlátozásra kell számítani, de ha a kivitelezés megfelelő ütemben halad a hét végére mar az elkészült beton burkolatalapon újra lehet használni gyalogos közlekedésre a Városház utcát.
A Jurisics téren hétfőtől nagyobb kapacitással folytatódnak a munkák, a keleti oldalon a bontás követően elkezdődik a szennyvíz és csapadékvíz hálózat felújítása, új elvezető rendszerek kerülnek kiépítésre.
Ezzel párhuzamosan a tér nyugati oldalán folytatódik a burkolatbontás, valamit a Diák köz átépítése is indul.
A munkaterületen több munkagép fog dolgozni, szűkülnek a gyalogos forgalomnak fenntartott területek, ezért kérünk mindenki, hogy szalagokkal, elválasztó hálókkal körülvett területekre nem lépjenek be, közlekedésre csak az ideiglenesen kialakított járdákat használják.



Amennyiben a kivitelezéssel kapcsolatban egyéb információra van szükségük, azt az alább elérhetőségeken szerezhetik be:

Megrendelő részéről: Rimányi Krisztina tel.:94/562-517,
20/923-4570
Kivitelező részéről: Szemes Tibor tel.: 30/247-0129



Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!



Kőszeg, 2011. április 7.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.