Tapintsd, szagold, ízleld meg

Újra nyitva a Gyógy- és fűszernövénykert és a Natúrbolt

2006. március 25-től ismét szeretettel várja kedves vendégeit az Írottkő Natúrpark és a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház Gyógy - és fűszernövénykerje és a Natúrbolt.

Egy apró kert a Jurisics vár tövében, ahol interaktív módon ismerkedhet meg a kedves látogató a gyógy és fűszernövényekkel.

2005. július 01-én nyitottuk a gyógy – és fűszernövénykertet, valamint a Natúrboltot.

Célunk az Írottkő Natúrpark tevékenységének és a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház rendezvényeinek megismertetése, a natúrparki települések natúrtermékeinek bemutatása és forgalmazása.

Havonta egy-egy vasárnap gyakorlati útmutatót tartunk a gyógy – és fűszernövények felhasználásáról.

Forgalmazott termékek: a Kőszegi Borút palackozott borai, mézeskalácsok, mézes sütemények, cserepes gyógy – és fűszernövények, virágkötészeti termékek, mézek, fafaragás, gyöngyfűzött termékek, textíliák, ruhák, népi gyermekjátékok, festmények, akvarellek, könyvek, képeslapok, tájékoztatók, térképek. Nyitva tartásunk alatt részletes információval szolgálunk a Natúrpark, valamint a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház programjairól és rendezvényeiről.

Nyitva tartás: hétfő kivételével naponta 10.00 – 18.00 óráig.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.