TREFFPUNKT DEUTSCH

Mint az a Kőszeg és Vidékében is megjelent néhány lelkes németül (is) beszélő kőszegi polgár kezdeményezésére a Kőszegi Német Kisebbségi Önkormányzat mentorálásával Treffpunkt Deutsch néven létrejött egyfajta német klub, melynek tagjai szeretnének néha egy jót németül beszélgetni. A legközelebbi alkalom február 3-án lesz a Művelődési Központban (Brenner Közösségi Ház) 18 órától.

A rendezvények nyitottak, azokon bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy anyanyelve a német, szeretné a nyelvet gyakorolni vagy csak éppen arra járt. Terveink szerint a találkozók minden hó első csütörtökén lesznek. Kérjük, hogy aki rendszeresen szeretne e-mailben értesítést kapni az egyes rendezvények pontos adatairól, küldjön egy bejelentkező e-mailt a nevével és e-mail címével a treffpunkt_deutsch@freemail.hu címre! A szervezők nevében.

Ort: Brenner Haus (Kelcz-Adelffy Str. 4.)

Zeit: 18 Uhr, Donnerstag, den 03.02.2011

Thema des Tages:

Meine Heimat – die Nordseeküste

Vortragende:

Rena Wörner

Alle, die an der deutschen Sprache interessiert sind, sind herzlichst eingeladen!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.