Újabb országos BE-JÓ sikerek

A Magyar Látványtánc Sportszövetség 2011. november 19-én rendezte meg Budapesten az Őszi Kupáját (országos versenyét), ahol a BE-JÓ Táncegyüttes is megmérette magát öt különböző táncstílusban, ezek közül 3 tánccal a „B” kategóriában és 2 tánccal a már magasabb szintű „A” kategóriában. A maratoni, közel 12 órás versenyen a 193 versenyszámból a BE-JÓ elhozott 3 arany minősítést és kettő ezüst minősítést.

Újabb országos BE-JÓ sikerek

A Magyar Látványtánc Sportszövetség 2011. november 19-én rendezte meg Budapesten az Őszi Kupáját (országos versenyét), ahol a BE-JÓ Táncegyüttes is megmérette magát öt különböző táncstílusban, ezek közül 3 tánccal a „B” kategóriában és 2 tánccal a már magasabb szintű „A” kategóriában.
A maratoni, közel 12 órás versenyen a 193 versenyszámból a BE-JÓ elhozott 3 arany minősítést és kettő ezüst minősítést:
- „Pom-pom őrület” junior formáció majorette és twirling pompommal kategóriában ARANY
(azért nagy érdem, mert egy teljesen kezdő, versenyen először részt vevő csapatról van szó!)
- „Túl a varázshegyen” Tolnay Veronika felnőtt szóló éneke ARANY
- „Százszor ölelj még!” Ének és tánc kategóriában junior formáció ARANY
- „Chiara Stella” Történelmi társastánc kategóriában a felnőtt duó: Faragó Regina és Kálmán Lilla
EZÜST
(a lányok csak 0,5 ponttal csúsztak le az arany minősítésről!)

- „Candy Man” majorette és twirling kategóriában felnőtt formáció EZÜST

Ami még külön nagy örömöt szerzett a lányoknak, hogy a BE-JÓ Táncegyüttes meghívást kapott a VII. BAJNOKOK GÁLÁJÁRA is, amit a DUNA Televízió vett fel a verseny után 20 órától, s amit majd egy későbbi időpontban lehet megtekintheti az országos televízió műsorában.
A BE-JÓ Táncegyüttes versenyre utazását a szülők erőn felüli áldozatvállalása mellett a Bersek József Általános Iskola Alapítványának és Szülői Munkaközösségének támogatása tette lehetővé. Köszönet érte. A továbbiakban is igyekszünk meghálálni a belénk vetett bizalmat.

Horváth Márta
művészeti vezető

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.