Kőszeg Duatlon 2013.

Tri Kids Cup VIII. forduló

Szeptember 14-én volt a Tri Kids Cup versenysorozat egyetlen magyar, egyúttal saját rendezésű versenye. Az előnevezések alapján látszott, hogy magas színvonalú versenyre kerül sor a különböző korosztályokban, mivel a sorozat legjobbjai sorra leadták a nevezésüket.

Kőszeg Duatlon 2013.
(2013. szeptember 14.)
Tri Kids Cup VIII. forduló

Szombaton elérkeztünk a Tri Kids Cup versenysorozat egyetlen magyar, egyúttal saját rendezésű versenyéhez. Az előnevezések alapján látszott, hogy magas színvonalú versenyre kerül sor a különböző korosztályokban, mivel a sorozat legjobbjai sorra leadták a nevezésüket. A klubtagok, szülők, támogatók jóvoltából magas minőségi színvonalat tudtunk biztosítani a versenyzőknek.
Minden résztvevőnek jutott emlékérem, a célban sütemények, gyümölcs, víz várta a befutókat. A bemondó – hangosító páros nagyon jó hangulatot teremtett. Az indulóink a verseny emblémázott technikai pólójával is gazdagodtak, a dobogósok kupákat vihettek haza, miután meleg levest fogyasztottak. A végén pedig izgatottan várták a gyerekek, hogy kik nyerik a tombolán a telefonokat.
Nagyon jó érzés volt a teljesen pozitív visszajelzés az edzőktől, versenyzőktől, szülőktől egyaránt.
A Kőszegi Triatlon Klub versenyzői szép eredményeket értek el.
Sajnáljuk, hogy nem tudtunk olyan sok helyi gyermeket, sportszerető felnőttet bevonni, mint elképzeltük, hiszen az időpontot tavaly ősszel egyeztettük le, de végül sok egyéb sportrendezvényt szerveztek velünk egy időben a közelben.
Köszönjük a városnak, hogy a Főtéren, ilyen gyönyörű környezetben fogadhattuk az ország távolabbi pontjairól és külföldről érkezőket (mindenki elismerését fejezte ki a város szépsége iránt is).
Köszönet a rendőrségnek a magas színvonalú pályabiztosításért!
Reméljük az a néhány lakó is felfedezi egyszer a sportolás szépségét, örömét és megértőbben viselkedik, akik egyelőre nem tudnak lemondani az autójukról 40-50m-es távolságban sem.

Köszönöm még egyszer a segítőink áldozatos munkáját és a támogatóinknak, hogy ilyen színvonalú versenyt tudtunk rendezni!

Eredmények, képek: www.koszegitriatlon.hu

Pöttsching Aquatlon
(2013. szeptember 7.)
Tri Kids Cup VII. forduló

Múlt szombaton a nyári pihenő után a Tri Kids Cup versenysorozat utolsó három hetét is megkezdtük az idei év utolsó aquatlon (úszás-futás) versenyével, melyet Pöttschingben rendeztek. A gyerekek fokozott izgalommal várták a versenyt, hiszen ezen a helyszínen indultunk versenyen Ausztriában először pár évvel ezelőtt, és a toronyugrás, csúszdázás, fürdőzés szép emléke megmaradt.
A verseny nagyon jól sikerült, főként az idősebb korosztályoknak (nekik jót tett a hosszabb pihenő, míg a kicsik többet bizonytalankodtak a verseny során).
Nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt, szomorúságot csak az okozott, hogy a strandszezon vége miatt a nagycsúszda és a torony le volt zárva.



História Futóverseny
(2013. szeptember 8.)

Másnap, vasárnap a városi futóversenyen kellett még felpörögni az előző napi verseny után, ami a legtöbbünknek sikerült is, több dobogós és egyéb szép eredményt értünk el, annak ellenére, hogy az iskolaév kezdetével többen betegséget szedtek össze az iskoláikban. A verseny minden futamán képviseltük az egyesületet.



Eredmények, képek: www.koszegitriatlon.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.