Cédrus Vendégház
Cédrus Vendégház a Velemet és Cákot összekötő kerékpárút mentén található, örökpanorámás házikó.2021-ben teljes felújítás után a megújult, modern környezetben várja vendégeit.

Cédrus Vendégház

A Cédrus Vendégház a Kőszegszerdahelyen, a Velemet és Cákot összekötő kerékpárút mentén található, több megközelítési lehetőséggel. Az örökpanorámás házikó várja a természet azon kedvelőit, akik, szeretik a nyugalmat kikapcsolódásnak.
A Vendégházat a közeli Eresztény - majorban élő Atlaszcédrusról neveztük el, amely egy 120 éves matuzsálem és kiemelt védelmet élvez. Kijelölt túravonal vezeti el az érdeklődőt hozzá.

A hely és a környék aktív és passzív pihenésre egyaránt alkalmas. Felfedezheti az Alpokalja kis ékszerdobozait: Bozsok, Cák, Velem. Akár pár perces sétával elérhető a műemlék Cáki pincesor, az egyedi hangulatú Velem, ahonnan a Dunántúl legmagasabb pontjára az Írottkőre vezet az út. Bozsokon átléphetik az Osztrák- Magyar határt, de itt is van látnivaló, például a Sibrik kastély. Kőszeg 6 km, Szombathely 18 km.

Cédrus Vendégház
Cím: Kőszegszerdahely
Telefon: +(36) 70 4515 570


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.