Judit Vendégház
A Judit Vendégház Vas megyében, Kőszeg mellett található, a világ zajától távol, ahol minden gondját feledve az ember eggyé lehet a természettel.

Judit Vendégház

A település része az Írottkő Natúrpark természetvédelmi területének és a kék túra útvonala halad el mellette. Vendégházunk festői környezetben, a páratlan szépségű kőszeghegyaljai kis faluban, Horvátzsidányban található. Horvátzsidány az Írottkő Natúrpark területén helyezkedik el, Kőszeg városától 6 km-re található. Vendégházunk 3 szobával, teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel, akadálymenetesített zuhanyzós fürdő-WC-vel, TV-vel rendelkezik. A vendégek kényelmét szolgálják a teraszon elhelyezett kerti bútorok. A kikapcsolódást és az önfelett szórakozást szolgálja még az udvaron gyerekhinta és homokozó, tollas szett, a kerti grillező, és bográcsozó. A vendégek számára külön parkoló van kialakítva az udvarban.

Judit Vendégház
Cím: Posta u. 15.
Telefon: +36 30 438 0184


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.