Királyvölgy Birtok
Panorámás présház az Alpokalján, a Kőszegi-hegység lankáin.

Királyvölgy Birtok

Királyvölgy Birtok MidiAz Alpokaljai panoráma mindenkit elvarázsol! A szálláshely 2 + 2 fő számára van kialakítva. Kifejezetten jó választás lehet párok, család vagy kisebb baráti társaság részére.

A ház hatalmas ablakain keresztül tudjátok csodálni az Alpokaljai panorámát, illetve a nyugat-magyarországi részeket. Tiszta időben egészen a Somló-hegyig is el lehet látni! Illetve a fenti kuckós részből a kőszegi történelmi belvárost is látjátok!

A házban két alvási lehetőség van: a fenti szinten a 180 x 200 cm-es ágyon, illetve a 140 x 200 cm-es kinyitható kanapén, így összesen négy fő (2 + 2 fő).

A Királyvölgy Birtok koncepció szellemében kifejezetten arra törekedtünk, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk biztosítani számotokra a nyugalmat és teljesen feltöltődve érkezzetek vissza otthonotokba. Ennek érdekében nem került elhelyezésre a Királyvölgy Birtok Midi-be tv. Mi azt javasoljuk, hogy élvezzétek a csendet, a madárcsicsergést és a gondtalan pihenést, feltöltődést. TV helyett számos érdekes könyv közül tudtok választani a polcról!

Királyvölgy Birtok MaxiEz az a hely, ahonnan kipihenten, feltöltődve lehet visszaérkezni a mindennapokba. A szálláshely 8 felnőtt elszállásolására alkalmas. Illetve, igény esetén további 4 főt tudunk elszállásolni két kihúzható kanapén és egy babát vagy totyogót rácsos kiságyban.

A ház minden szobájából hatalmas, padlótól plafonig elterülő nyílászárók találhatók, amelyen kinézve mindig valamilyen különlegességet látunk: a történelmi belvárost, szőlőlugasokat, a Kőszegi-hegységet vagy a birtok gyümölcsfáit. A páratlan látvány relaxációs hatása megalapozza a jó hangulatot és a zen állapot elérését.

A házban négy szoba, egy ifjúsági szoba, egy hatalmas nappali, egy konyha, két fürdőszoba és három mellékhelyiség található. Emellett helyet kapott egy wellness szoba és egy borospince is.

A birtok területe 1,2 hektáron terül el, amelyen díszkert, gyümölcsös és szőlőültetvény található – mindez egy könnyű sétával bejárható, miközben csodáljuk a panorámát és teret engedünk a természet andalító ölelésének.

Királyvölgy Birtok
Cím: Lócserélő dűlő 7445. hrsz.
Telefon: +36 20 661 6310


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.