Páfrányos Vendégház
Vendégházunk a különleges mikroklímájú Hosszú-völgyben található. Az autóbusz-fordulótól az Írottkő felé vezető piros sáv jelzésű úton közelíthető meg. Erdős környezetben, pár lépésnyire a természetvédelmi területtől fekszik. A ház előtt a Szerdahelyi patak csörgedez.

Páfrányos Vendégház

A déli tájolású nagy teraszról két külön-bejáratú apartman nyílik. Mindkettő rendelkezik önellátásra alkalmas jól felszerelt konyhával, étkezővel és zuhanyzós fürdőszobával. A szobák 3 ágyasak, 1 db pótágy beállítására van lehetőség. A teraszon kerti bútor és napozóágyak segítik a pihenést. A patak melletti tűzrakónál lehetőség van sütögetésre, vagy bográcsozásra. A környék természeti és kulturális értékeken gazdag, könnyen járható gyalogos, kerékpáros és autóutak vannak. Legalább 3 éjszakát elérő tartózkodás esetén a Natúrpark területén igénybe vehető kedvezményeket tartalmazó kuponfüzetet biztosítunk. Vendégeink a szállás díját Széchenyi Pihenőkártyával is kiegyenlíthetik. További információkért látogasson el weboldalunkra, vagy érdeklődjön telefonon.

Páfrányos Vendégház
Cím: Kossuth utca 66.
Telefon: +36 30/760-0346; +36 30/760-0428


Fotók



  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.