Pont Vendégház
A kőszegi Pont Vendégház abban az épületben található, amely még látta harcolni 1532-ben Jurisics Miklóst és vitéz katonáit a török sereg ellen.

Pont Vendégház

Ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik Kőszeg történelmi belvárosára, műemléki épületeire, templomaira, a Hősök tornyára, s közvetlenül vele szemben található a Jurisics vár bejárata.
Híven az épület történelmi múltjához és környezetéhez, a szobákat antik bútorokkal, de a mai igényeknek megfelelően rendeztük be.
Az évek során a vendégház szobáinak száma gyarapodott. A múlt évben került kialakításra egy korszerű, akadálymentesített szoba is.
Vendégeink teljes kényelmét és pihenését szolgálják a kókuszlatex matracokkal felszerelt bioágyak is. A vendégházban két lakosztályt és öt vendégszobát alakítottunk ki. Minden szobához zuhanyzó és WC tartozik, a lakosztályban hálószoba, fürdőszoba, dolgozószoba is található. Természetesen internet elérhetőséget is biztosítunk vendégeink számára.
A vendégház teljes területén tilos a dohányzás.
Parkolási lehetőséget igény esetén a szomszédos parkolóban tudunk biztosítani, kerékpár- és sportfelszerelés-tároló a házon belül található.

Pont Vendégház
Cím: Táblaház u. 1.
Telefon: +36 30 4746 486


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.