SASFÉSZEK PIHENŐ
Szeretettel várjuk a pihenni vágyókat az Alpok alján Kőszegszerdahelyen, Cák és Velem közötti borvidéken, boros pincék szomszédságában egy 1800-as években épült, mára felújított nádfedeles parasztházba az erdő közepén.

SASFÉSZEK PIHENŐ

Ez a romantikus hely azoknak lehet ideális, akik kikapcsolódni, elvonulni vagy éppen túrázni szeretnének ezen a szubalpin klímájú levegőn. A környéken rengeteg programlehetőség, van, az ékszerdoboznak nevezett Kőszeg városának megtekintése, a cáki pincesor, Velem, Szent Vid kápolna, Írott kő, Hétforrás és 50 km-es körzeten belül több termálfürdő felfedezése. A szomszédos Ausztriában, többek között Rohoncon kristálytiszta természetes vizű tó, Lutzmansburgban vízi paradicsom várja az élményfürdők és a kalandok szerelmeseit. A házban két szoba található ahol 4 felnőtt és 2 gyermek kényelmesen elfér és egy szépen felújított fürdőszoba, fürdőkáddal és külön mellékhelyiséggel.
Kemence,sparhelt, bográcsozási lehetőség adott. A ház rendelkezik fedett parkolóval is.
A képek magukért beszélnek.
Várunk mindenkit a Sasfészek pihenőbe!

SASFÉSZEK PIHENŐ
Cím: Hegyi út
Telefon: +36 30 944 7969


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.