Zöld Kapu Vendégház
Kőszegdoroszló egy 260 lelket számláló csendes falu az Írottkő Naturpark területén található, Kőszegtől 7 km távolságban. A Kőszeghegyalja kapujának nevezhető település remek kiindulópont a Kőszegi-hegységet bejárni szándékozó kirándulóknak, a Kőszeg történelmi belvárosát, a történelmi borvidéket megismerni vágyók vagy a határtól néhány kilométerre található középkori várakat felkeresni kívánók számára. De ha csak pihenne, vagy szállást keres egy-két éjszakára, akkor is ajánljuk a száz éves épületben kialakított vendégházunkat.

Zöld Kapu Vendégház

Teljesen felújított, hatvan négyzetméteres apartmanunkban franciaágyas hálószoba, jól felszerelt konyha (főzőlapok, mikró, vízforraló, kávéfőző, hűtő, konyhai eszközök), étkező és tágas nappali várja a pihenni vágyókat. Az apartmanhoz hangulatos kert is tartozik, amely a természet közelségének érzését nyújtja, kiülővel, sütögetési, bográcsozási lehetőséggel. Az apartmanház remek kiindulópont Kőszeg környékének és az Alpokaljának felfedezésére, a közelében számos természeti és kulturális látnivaló található, a turista- és kerékpárutak könnyen elérhetőek.

A szálláshely maximálisan 4 fő fogadására alkalmas (franciaágy és pótágy/gyermekágy).

A szállás díját a vendégek Széchenyi Pihenőkártyával is kiegyenlíthetik. További információért keresse fel a Zöld Kapu Vendégház Facebook oldalát, érdeklődjön a +36706012578 telefonszámon vagy a zoldkapu.doroszlo@gmail.com email címen.

További információkat talál a szálláshely weboldalán: https://zoldkapu.hu/

Zöld Kapu Vendégház
Cím: Fő utca 86.
Telefon: +36 70 601 2578


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.