2022. Június 30., Csütörtök, 13:00 óra, Városháza tanácskozó terme: nyilvános ülés

Lehetőségek
Mentés saját gépre:
Előterjesztés letöltése
Off-line olvasás:
Előterjesztés nyomtatása
Kapcsolódó anyagok
Az ülés beharangozója:
Meghívó olvasása
Mi történt az ülésen:
Jegyzőkönyv olvasása
Miről volt szó az ülésen:
Előterjesztések olvasása
1. - A gyermekjóléti ellátási formák szabályairól és a gyermekétkeztetésről szóló 8/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása.
2. - A közterület-használatról és a városkép védelméről szóló 1/2000. (II. 1.) önkormányzati rendelet módosítása.
3. - A Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal működési rendjéről szóló szabályzatának és alapító okiratának módosítása.
4. - Beszámoló a 2021. évi temetőüzemeltetési tevékenységről, tájékoztatás a tevékenységgel összefüggő bevételekről és kiadásokról.
5. - Kőszeg Város Önkormányzata költségvetési előirányzat átcsoportosítása a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház többletbevételére vonatkozóan.
6. - Kőszeg Város Önkormányzata költségvetési előirányzat átcsoportosítása a Kőszegi Városi Múzeum, Könyvtár és Levéltár többletbevételére vonatkozóan.
7. - Kőszegi Városi Múzeum, Könyvtár és Levéltár költségvetési előirányzat átcsoportosítási kérelme.
8. - Vagyonügy: Megüresedett önkormányzati bérlakások hasznosítására vonatkozó döntések meghozatala.
10. - Jelentések lejárt határidejű határozatokra, beszámoló az átruházott jogkörben hozott döntésekről.
12. - Rendkívüli előterjesztés: A 2022. évi közbeszerzési terv módosítása.
13. - Rendkívüli előterjesztés: Bizottságokba tag megválasztása.
12. napirendi pont:
Rendkívüli előterjesztés: A 2022. évi közbeszerzési terv módosítása.

Tisztelt Képviselő-testület!

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 42. § (1) bekezdése értelmében a Kbt. 5. § (1) bekezdésében meghatározott ajánlatkérők a költségvetési év elején, de legkésőbb március 31. napjáig éves közbeszerzési tervet kötelesek készíteni az adott évre tervezett közbeszerzésekről.
A Képviselő-testület 2022. január 13-án tartott ülésén elfogadta és március 18-án tartott ülésén módosította a rendelkezésre álló információk alapján összeállított 2022. évre vonatkozó közbeszerzési tervet, azonban a megvalósuló projektek előrehaladásával a terv felülvizsgálatra szorult:
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiállított, IV/70923/2021/EKF azonosító számú Támogatói okirat alapján „Új kőszegi mentőállomás építése” tárgyában a közbeszerzési eljárás 2022. júliusában kerül kiírásra.


A rendelkezésre álló információk alapján elkészítettük az Önkormányzat 2022. évre vonatkozó, módosított közbeszerzési tervét, tekintettel arra, hogy jelen beruházásokat a Kbt. értelmében a közbeszerzési tervben szerepeltetni kell.
A közbeszerzési tervet az ajánlatkérőnek legalább öt évig meg kell őriznie. A közbeszerzési terv nyilvános.
A Kbt. 43.§ (1) bekezdés a) pontja előírja, hogy az ajánlatkérő a közbeszerzési tervet, valamint annak módosítását a terv vagy a terv módosításának elfogadását követően haladéktalanul köteles közzétenni a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben, valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.

Kőszeg, 2022. június 27.

A polgármester nevében:


Fekete Balázs s.k.
Fejlesztési irodavezető



HATÁROZATI JAVASLAT

Kőszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzat 2022. évi, a módosítással egységes szerkezetbe foglalt közbeszerzési tervét elfogadja, és egyben elrendeli annak közzétételét a Közbeszerzési Hatóság által működtetett Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (EKR), valamint az Önkormányzat hivatalos honlapján.

(A közbeszerzési tervet lsd. a letölthető formátumban.)


Felelős: Básthy Béla polgármester
Határidő: azonnal